S'amplia el termini d'inscripció als Casals d'estiu, esportiu i jove 2024

Última revisió 29-04-2024 09:28
26/04/2024

El període d'inscripció s'allargarà fins el divendres 3 de maig.

Les regidories d’Esports i d’Infància i Joventut han organitzat el Casal d’Esports, el Casal d’Estiu i el Casal Jove, que tindran lloc del 25 de juny al 26 de juliol, ambdós inclosos.

En aquests Casals municipals poden participar des d’infants de P3 fins a joves de 17 anys.

Aquest any canvia el procediment d’inscripció i pagament, i s’actualitzen els preus.

Informació general

 • Dates: del 25 de juny al 26 de juliol, ambdós inclosos
 • Setmanes: 2, 3, 4 i 5 (2 d’aquestes han de ser consecutives)
 • Horari: de 8:30 h a 13 h; el Casal Jove, de 9 h a 13 h

Serveis complementaris

 • Acollida matí: de 7:30 h a 8:30 h (excepte Casal Jove)
 • Acollida migdia: de 13 h a 13:30 h (gratuït) (excepte Casal Jove)
 • Menjador: de 13 h a 15 h
 • Acollida tarda: de 15 h a 16:30 h (excepte Casal Jove)

Casal d'esports

 • Cursos: de P3 a 2n d’ESO.
 • Lloc: es fa de forma descentralitzada i es pot escollir entre tres instal·lacions diferents: Pavelló d’Esports (centre urbà); escola Rosa Oriol i Anguera (Ca l’Artigues): o institut escola Miquel Martí i Pol (Palaudàries). En els centres educatius es portarà a terme si hi ha un mínim de participants.
 • Organitza: Regidoria d’Esports

En el Casal d’Esports es combinen activitats esportives juntament amb manualitats, jocs, activitats a l’aire lliure, balls, circuits, algun dia de bany a la piscina en funció de la normativa vigent en relació a la sequera, entre altres activitats, sempre segons
les edats de cada grup i els espais i instal·lacions disponibles. Totes aquestes activitats estan supervisades pels monitors/res i responsables del Casal d’Esports.

Casal d'estiu

 • Cursos: de P3 fins a 6è de Primària
 • Lloc: escola Els Picots
 • Organitza: Regidoria d’Infància i joventut, juntament amb l’Esplai Lliçà d'Amunt

El Casal d’Estiu és un casal dirigit a nens i nenes que compta amb el projecte educatiu del Grup Esplai de Lliçà d’Amunt. En aquest casal s’ofereix una educació en el lleure que permeti als infants aprendre nous valors mentre es diverteixen. Les activitats
organitzades combinen jocs a l’aire lliure, tallers, manualitats i banys a la piscina (si està permès), entre altres.

Els grups d’infants es divideixen per cursos i van sempre acompanyats de les seves respectives monitores i monitors. A més, es realitzarà alguna activitat lúdica extra.

Totes les activitats estan supervisades pels monitors/res i responsables del Casal d’Estiu.

Casal jove

 • Cursos/Edat: de 1r d’ESO a 17 anys
 • Lloc: seu del centre urbà del l’institut escola Miquel Martí i Pol (antic institut Hipàtia d’Alexandria). També es farà ús de l’Espai Jove El Galliner per tal que les i els joves coneguin aquest equipament i tots els recursos que hi poden trobar.
 • Organitza: Regidoria d’Infància i joventut

El Casal Jove és un casal pensat per als i les més grans de la casa. En aquest casal es combinen activitats de lleure amb jocs, tallers, activitats a l’aire lliure i piscina (si es permet), tallers de salut i també es realitzen sortides dins i fora del municipi. Totes les activitats estan supervisades pels monitors/res i responsables del Casal Jove.

Inscripcions

Aquest any, l’Ajuntament ha avançat les inscripcions, que es realitzaran del 8 d'abril al 3 de maig, ambdós inclosos. Pel procés d'inscripció és necessari disposar d'un certificat digital, et recomanem l'idCAT Mòbil per la seva facilitat d'obtenció i d'ús.

Per a qualsevol incidència durant el procés d'inscripció us podeu adreçar a l'adreça de correu electrònic: llam.casalmunicipal@llicamunt.cat

Documentació:

 • Cartilla de vacunes de la persona participant
 • Targeta sanitària de la persona participant

* Fora del període d’inscripció, no s’acceptaran inscripcions ni modificacions ni baixes. Només es retornaran imports en casos de força major (malaltia, intervenció quirúrgica o accident). La sol·licitud de devolució s’haurà de realitzar mitjançant instància
genèrica, adjuntant informe mèdic que no especifiqui motiu, però si en quin període de temps no pot realitzar activitat física. Les sol·licituds seran estudiades i valorades per una comissió formada pels tècnics i tècniques responsables dels casals.

Preus

Els preus s’han actualitzat després d’anys sense modificar-se i als preus generals s’aplica una bonificació del 20% per a empadronats/des a Lliçà d’Amunt (veure requadre adjunt).

Forma de pagament

Aquest any no es domiciliaran rebuts sinó que el pagament s’ha de fer amb targeta a través de la mateixa plataforma d’inscripció i en dues parts:

 • 1r pagament del 20% del total de la inscripció en el moment de fer-la.
 • 2n pagament del 80% restant abans que comenci el casal.

Descomptes i ajuts

Les persones empadronades a Lliçà d’Amunt poden beneficiar-se d'una bonificació del 20% (veure requadre adjunt) i també de descomptes i ajudes.

Descomptes

Els descomptes només s’apliquen als Casals, no s’apliquen als serveis complementaris (acollida i menjador), i no són acumulables.

Tipus de descomptes:

 • 25% per al segon germà/ana inscrit a qualsevol dels casals (s’aplica al germà més petit).
 • 30% per a famílies monoparentals i nombroses (s’aplica a tots els membres inscrits). Cal presentar el carnet en vigor.
 • 15% per a socis/es de l’Espai Jove El Galliner (només per al Casal Jove).

Ajudes

 • Ajuts socials de la regidoria d’Acció social: cal sol·licitar-les a l’Ajuntament, fins al 5 d’abril, mitjançant una instància, amb la documentació que acrediti la situació de necessitat econòmica i social: llibre de família i DNI de tots els membres de la unitat familiar; carnet de família nombrosa o monoparental en vigor; extracte bancari dels últims 3 mesos; 3 últimes nòmines o certificat equivalent dels 3 últims mesos; 3 últims rebuts de la hipoteca o del lloguer de l’habitatge; grau de discapacitat i/o de dependència reconegut d’algun dels membres de la unitat familiar; conveni de separació vigent.
 • Més informació: regidoria d’Acció social (c/ de Rafael Casanova, 8 1ª planta. Tel. 938607220).

Casals d'estiu, esportiu i jove 2024
Casals d'estiu, esportiu i jove 2024

Documents adjunts