Celebració de la Setmana de l'Activitat Física i de l'Esport

Última revisió 29-03-2023 15:02
27/03/2023

El 6 d’abril és el Dia Mundial de l’Activitat Física i de l’Esport, per celebrar-ho la regidoria d’Esports ha organitzat una setmana plena d’activitats esportives i saludables per a totes les edats, que tindrà lloc del dilluns 27 de març al dilluns 3 d’abril.

PROGRAMACIÓ

Dilluns 27

Activitat dirigida per a gent gran

Els monitors i monitores del gimnàs municipal realitzaran una activitat dirigida orientada a la gent gran per fer activitat física en un ambient relaxat i social. Es faran exercicis de mobilitat, de tonificació i posturals, per millorar la salut i passar-ho bé. Per fer l’activitat cal dur tovallola i aigua.

 • Hora: 10 h
 • Lloc: Plaça Julià Martí i Pou
 • Inscripció: l’entrada és lliure, no cal reservar i durarà una hora aproximadament.

Dimarts 28

Iniciació a la calistènia per a joves i adults

Activitat orientada a la joves i adults que vulguin iniciar-se en el món de la calistènia. Els exercicis són de tonificació, força, equilibri i coordinació. Per fer l’activitat cal dur tovallola i aigua.

 • Hora: 18.30 h
 • Lloc: Parc de calistènia del Parc de la Felicitat
 • Inscripció: al Pavelló d'Esports i telèfon 938 607 025 (30 places)

Dimecres 29

Cicle de caminades de la gent gran "A cent caps al 100" de la Diputació de Barcelona

Aquesta serà la tercera sortida del Cicle de Passejades de la Diputació de Barcelona, aquest cop les persones participants es desplaçaran a Molins de Rei per gaudir d’una caminada tranquil·la en un ambient festiu. Recordem que les persones que hi participen són les que realitzen activitat física per a gent gran al municipi.

Classe dirigida de càrdio tono

Puja les pulsacions i tonifica el cos amb la classe de càrdio tono. És una activitat orientada a persones joves i adultes que vulguin entrenar el càrdio i la tonificació de forma moderada i intensa. Per fer l’activitat cal dur tovallola i aigua.

 • Hora: 19 h
 • Lloc: Plaça Julià Martí i Pou
 • Inscripció: al Pavelló d'Esports i telèfon 938 607 025 (45 places)

Dijous 30

Passejada pel camí fluvial

La millor manera de conèixer l'entorn i connectar amb la natura és sortir a caminar i deixar-se portar pels camins del poble. Amb aquesta passejada descobrireu el camí fluvial d'una forma animada i relaxada. És una activitat oberta a tothom i té una intensitat baixa. Recorda dur una ampolleta d’aigua, una gorra i protector solar.

 • Hora: 10 h
 • Lloc: Pinar de la Riera
 • Inscripció: l’entrada és lliure, no cal reservar

Classe de cycling a l'aire lliure

La millor manera de desconnectar i cremar les males energies és pujar a una bici i deixar portar-se pels monitors i monitores. Aquesta activitat està orientada a persones joves i adultes i té un format exprés de 30 minuts. La classe tindrà una intensitat moderada-alta. Es realitzaran 3 classes de 30 minuts: a les 18:00 h, 18:45 i 19:30 amb 15 minuts de descans entre sessions per fer el canvi. Per fer l’activitat cal dur tovallola i aigua.

 • Hora: 18:00 h, 18:45 i 19:30 h
 • Lloc: Gimnàs municipal
 • Inscripció: al Pavelló d'Esports i telèfon 938 607 025 (20 places per sessió)

Divendres 31

Fira Esportiva Escolar per 1er i 2de de primària

Aquesta activitat té per objectiu endinsar els nens i nenes de primer i segon de primària en l'oferta esportiva del municipi. Els grups de les tres escoles es concentraran a les instal·lacions del Pavelló d'Esports i podran conèixer de primera mà l'esport local a càrrec de les pròpies entitats esportives: futbol, bàsquet, futbol sala, patinatge artístic, karate, BMX, pàdel i tennis. També s’oferirà un taller de salut i esport.

14a edició de la Nit de l'Esport

El 31 de març es celebrarà la 14ena edició de la nit de l’esport, enguany amb un format de gala a l’Ateneu l'Aliança, aquesta edició correspon a la temporada 2022, que no es va poder celebrar el desembre passat. És un moment de reunió i trobada de totes les entitats i esportistes del poble o es premien els millors resultats de la temporada i es nomena, entre d'altres, al millor i la millor esportista de l’any de Lliçà d’Amunt. Aquest esdeveniment es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube municipal.

 • Hora: 20.30 h
 • Lloc: Ateneu L'Aliança

Dissabte 1

Prova del Circuit 3X3 PRO

Per segon any consecutiu, Lliçà d'Amunt serà la seu on es disputaran els partits de modalitat de 3x3 de bàsquet dins del Circuit de 3x3 de la Federació Catalana de Basquetbol. Durant tot el dissabte passaran jugadors i jugadores de totes les edats i comptarem amb la presència d'esportistes professionals.

 • Hora: des de les 9 h fins aproximadament les18 h
 • Lloc: Pavelló d'Esports i altres camps habilitats pel circuit

Dilluns 3

Xerrada “Com afecta la menstruació a la pràctica esportiva?”

Activitat divulgativa per conèixer com reacciona el cos durant la menstruació i compartir quines accions es poden fer per combinar-ho amb la pràctica esportiva.

Setmana de l'Activitat Física i de l'Esport
Setmana de l'Activitat Física i de l'Esport