El Carnaval lliçanenc omple de gresca els carrers

Última revisió 12-02-2024 12:07
12/02/2024

"El cabaret" va ser la temàtica d’enguany del carnaval de Lliçà d’Amunt, que es va celebrar el passat dissabte, 10 de febrer. Grans i petits van gaudir de la festa, que com altres anys, va comptar amb una rua, un concurs de disfresses, actuacions i el pregó del Rei Carnestoltes.

El dissabte a la tarda, la pluja va donar una treva a la festa de la diversió i la disbauxa, que va arrencar des de la Biblioteca Ca l’Oliveres amb el tradicional pregó del Rei Carnestoltes.

La rua de Carnaval va recórrer els carrers del centre fins al Pavelló d'Esports amb molta gresca i l'animació de la Colla de Gegants de Lliçà d'Amunt, del grup de dansa urbana Mi zona de Granollers  i la música del grup “Xarangarín”, que amb els seus ritmes van fer ballar a totes les persones assistents.

Un cop al Pavelló, es va fer el lliurament de premis del concurs de disfresses, que va comptar amb la participació de més de 350 persones entre les diferents categories, i un jurat format pel regidor de Cultura i dues nenes del Consell d'Infants del municipi.

Un any més, l'originalitat i l'animació dels participants van dificultar molt la tasca del jurat per decidir els premiats, que van ser els següents:

  • Disfressa individual o de parella infantil (de 0 a 10 anys): va quedar desert
  • Disfressa individual o de parella (a partir d’11 anys): “La xoni i el bebè de compres al carrer Bravo”
  • Disfressa de grup: “Lliçaledas”
  • Comparsa: “Circo Emme Dansa”
  • Entitat local: L’Esplai de Lliçà d’Amunt “Els dàlmates”
  • Carrossa: “El cor de la natura”

 

Et pot interessar