En marxa el projecte social Treva Hivernal

Última revisió 12-01-2021 14:25
12/01/2021

Amb l’arribada del fred, el passat mes de novembre es va posar en marxa, un any més, el projecte social Treva hivernal. En aquest primer mes de campanya s’han adjudicat 56 estufes i s’han concedit 56 ajuts de bombones de butà amb un cost total d’uns 10.700€.

La regidoria d’Acció social porta a terme el projecte Treva Hivernal amb l’objectiu de garantir escalfor a aquelles persones i famílies que no disposen de recursos suficients i es troben en situació de pobresa energètica, especialment famílies amb menors a càrrec i persones amb problemes de salut i dependència. A través d’aquest projecte, se’ls ofereix una estufa de préstec i bombones de butà per tal que puguin mantenir l’habitatge amb una temperatura adequada durant els mesos de fred.

Actualment hi ha 56 les famílies que ja tenen adjudicada una estufa de préstec, a les quals també s’han adjudicat unes 15 bombones de butà entre els mesos de novembre i abril.

El cost de la compra de les bombones de butà i algunes estufes noves ha suposat una despesa d’uns 10.700€, una xifra inicial que es pot ampliar amb la concessió de nous ajuts al llarg de la campanya, que té continuïtat fins a l’abril.

Imatge estufa
Imatge estufa

Et pot interessar