La biblioteca obre sense cita prèvia

Última revisió 10-07-2020 15:11
10/07/2020

A partir de dilluns vinent, 13 de juliol, la Biblioteca Ca l’Oliveres obrirà al públic sense cita prèvia, es permetrà el lliure accés a la col·lecció i s’obrirà la bústia de retorn de documents.

L’obertura de la biblioteca sense cita prèvia va acompanyada del control de l’aforament dels diversos espais de l’equipament, que se senyalitzarà degudament,  a més, per garantir les mesures de seguretat necessàries, s’acompanyarà a la persona usuària en el moment d’accedir a la col·lecció.

Durant el mes de juliol es valorarà el funcionament d’aquest nou estadi de normalitat per decidir, de cara  al setembre, si  es manté  l’ús de l’equipament  sense cita prèvia o bé cal establir-la per  a determinats serveis.

Recordem que les persones usuàries han de complir amb les mesures de seguretat establertes, com per exemple l’ús obligatori de les mascaretes, l’ús obligatori de gel hidroalcohòlic i el manteniment de la distància de seguretat, entre d’altres.

L’horari d’obertura és manté com fins ara, de dilluns a dijous de 16 a 20h i divendres de 10 a 14h. La biblioteca romandrà tancada per vacances del 3 al 28 d'agost, ambdós inclosos, la bústia de retorn també estarà tancada durant aquests dies.

Biblioteca ca l'Oliveres
Biblioteca ca l'Oliveres