La campanya "Apropa't i viu" estrena el vídeo de Lliçà d'Amunt

Última revisió 10-01-2022 09:10
12/11/2021

Avui divendres, en el marc de la campanya "Apropa't i viu", s'ha estrenat el vídeo promocional de Lliçà d'Amunt, que mostra unes pinzellades del nostre poble a través d'una ruta en bici pel municipi.

“Apropa’t i viu” és el nom de la nova campanya de promoció turística del Vallès Oriental, promoguda pel Consell Comarcal, que té com a eix central el turisme de proximitat i vol donar a conèixer la singularitat i diversitat dels municipis de la comarca a través d’una cançó, 40 vídeos, 2 tanques publicitàries, accions a xarxes socials i publicitat en mitjans online i offline.

El compositor Dani Vega (http://danivega.net/), membre de la banda Mishima, ha sigut l’encarregat de la creació de la peça que és el fil conductor dels diferents vídeos. La cançó, de to vitalista i alegre, convida a gaudir de les coses que tens a prop teu i visitar el Vallès Oriental.

Un dels pilars de la campanya és l’enregistrament de vídeos que mostren alguns dels recursos dels municipis. L’objectiu és fer un petit tast del que els visitants i turistes es trobaran quan visitin les poblacions del Vallès Oriental.

En total són 40 vídeos, un per cada municipi de la comarca i un vídeo general, que presenta la comarca.

La gravació del vídeo promocional de Lliçà d’Amunt va tenir lloc el passat 5 de setembre, coincidint amb la celebració de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes i el Mercat setmanal. Una ruta en bici és l’eix conductor del nostre vídeo per ensenyar les singularitats de Lliçà d’Amunt.

Imatge del vídeo
Imatge del vídeo

Vídeos

Apropa't i viu Lliçà d'Amunt