L'Ajuntament contracta a 3 persones dins del Programa Joves en Pràctiques de Garantia Juvenil

Última revisió 31-10-2019 14:09
31/10/2019

Aquest dilluns, 28 d’octubre, tres persones beneficiàries del Programa Joves en Pràctiques de Garantia Juvenil han iniciat la seves pràctiques remunerades a l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt.

Aquests contractes s’emmarquen dins  la convocatòria de subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, que  incentiva la contractació laboral en pràctiques de joves aturats amb formació beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Es tracta de contractes de sis mesos, a jornada completa, que tenen per objectiu millorar l’ocupabilitat d’aquests joves amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, per tal de facilitar la seva posterior reincorporació al mercat de treball.

En la convocatòria d’enguany, les persones seleccionades treballaran en projectes de tres regidories: Acció social, Comunicació i Medi Ambient.

Aquesta és la segona vegada que l’Ajuntament s’adhereix al Programa, en totes dues convocatòries s’han contractat a tres persones, el nombre màxim de contractacions que ens  correspon per població.

 


"Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya”.

 

Moment de la signatura dels contractes
Moment de la signatura dels contractes