L'Ajuntament presenta un nou Programa d'Activitats Educatives

Última revisió 23-09-2019 09:26
23/09/2019

Tot i algunes novetats, el fil conductor segueix essent el coneixement de l’entorn com a base del creixement personal i intel·lectual de l’alumnat.

La nova edició del Programa d’Activitats Educatives (PAE) per al curs 2019/2020 ja ha arribat als centres escolars del municipi. Aquestes activitats, que ofereixen diferents regidories de l’Ajuntament, són destinades a l’alumnat i al personal docent.

La intenció d’aquest programa és proporcionar una eina de suport que sigui interessant per a tothom i, per tant, any rere any, intentem adaptar-nos a les necessitats del moment, canviant o oferint noves activitats.

Destaquem com a novetat d’enguany les relacionades amb la promoció de la salut, la conscienciació tant a primària com a secundària de la diversitat cultural, desigualtats socials i prejudicis, o bé, formació al professorat sobre les novetats de llibres a la biblioteca. Tot i la diversitat de l’oferta, el fil conductor segueix essent el coneixement de l’entorn com a base del creixement personal i intel·lectual de l’alumnat.

PAE 2019-20
PAE 2019-20