L'Ajuntament signa un conveni amb l'Associació de veïns La Serra per a l'ús del local social de Ca l'Artigues

Última revisió 07-11-2019 12:24
07/11/2019

El passat 18 d’octubre es va signar el conveni que regula l’ús del local social Ca l'Artigues i del servei de bar amb l’Associació de Veïns La Serra, recentment constituïda.

Desprès que l’anterior adjudicatari renunciés a la concessió del servei de bar del local social de Ca L’Artigues, l’Ajuntament va valorar diferents opcions per donar continuïtat a l’activitat en el local, tant pel que fa a la programació d’activitats com del servei de bar. La resta de locals socials del municipi estan gestionats mitjançant conveni  per part de les associacions de veïns dels diferents barris. Així doncs, es va considerar que la millor opció era que el local social estigués gestionat per part d’una associació de veïns representativa del barri.

L’Associació de veïns La Serra és una associació de nova creació que té com objectiu principal ser un referent veïnal dels barris que formen part del sector territorial de la Serra (Ca L’Artigues, Ca L’Esteper, Can Costa i Pinedes del Vallès) i treballar per reivindicar millores en l’àmbit social, urbanístic i mediambiental  de forma global, integradora i transversal.

Moment de la signatura del conveni
Moment de la signatura del conveni