Lliga Municipal de Pàdel

Última revisió 14-09-2023 13:54
13/09/2023

Aquesta lliga d’esport de lleure serà mixta i tindrà tres competicions: de migdia, de vespre i de cap de setmana.

L’Ajuntament i el Club Tennis i Pàdel Ca l’Artigues organitzen una Lliga Municipal de Pàdel amb l’objectiu de promoure l’esport i la salut en un ambient competitiu, però amigable.

A més, per tal de promocionar l’esport mixt, serà una lliga mixta. Cada equip estarà format per dos jugadors/es majors d’edat, de diferent gènere, amb un nivell similar. Si tens dificultat per trobar parella, pots inscriure’t a la borsa de jugadors/es a través del correu de la regidoria d’Esports.

Inicialment es proposen tres lligues de pàdel mixt i es jugaran en funció de la disponibilitat horària dels participants; la Lliga Migdia, la Lliga Vespre i la Lliga Caps de setmana. En principi i per donar viabilitat a la proposta, no s’estableixen nivells diferenciats. En cas de rebre molta demanda s’estudiaria la possibilitat d’ampliar l’oferta.

Les jornades de lliga es disputaran a les instal·lacions del Club Tennis Ca l’Artigues de forma quinzenal, tot i que de forma excepcional i per necessitats de la lliga, es podrà jugar en una altra setmana del mes, sempre informant  prèviament a les persones participants.

Els horaris habituals seran:

  • Lliga Migdia, de 14.00 a 17 h
  • Lliga Vespres, de 20.30 a 22 h
  • Lliga Caps de setmana: dissabtes de 12.30 a 14 h i/o diumenges d’11 a 14 h.

Totes les lligues, tenen previsió d’inici la setmana del 16 d’octubre de 2023 i finalització la setmana del 22 d’abril de 2024.

Per inscriure’s a la Lliga Municipal de Pàdel cal registrar-se a l’aplicació de la Regidoria d’Esports. Les inscripcions són del 12 al 26 de setembre. Les places són limitades i, en cas d’excés de demanda, es crearà una llis-ta d’espera per poder participar-hi en cas de baixes. 

El preu aproximat és de 100 € per parella (50 € per participant) per una lliga de 14 jornades i inclou una assegurança d’accidents. Per a més informació, podeu contactar amb la regidoria d’Esports: llam.esports@llicamunt.cat.

Lliga Municipal de Pàdel
Lliga Municipal de Pàdel

Et pot interessar