Nou equip educatiu pel projecte de Medi Obert

Última revisió 22-02-2023 12:39
01/03/2022

El passat divendres es va posar en marxa el nou equip educatiu de Medi Obert format per una educadora social, una integradora social i una dinamitzadora juvenil.

L'Andrea, l'Alexandra i la Laura  són les tres integrants del nou equip educatiu de Medi Obert, que va tornar a engegar motors el passat divendres, i que podreu trobar cada divendres i dissabtes pels carrers, parcs i places de Lliçà amb l'objectiu de recollir les inquietuds i interessos del jovent del poble i, a partir d’aquí, crear i col·laborar en totes aquelles propostes i activitats que proposin.

Aquest projecte conjunt de les regidories d’Acció social i d'Infància i Joventut intenta un apropament amb els i les joves des dels seus espais de relació (carrers, places, parcs, etc.) amb la intenció de recollir les seves inquietuds per tal de promoure alternatives d’oci i fomentar la seva implicació en altres àmbits del seu interès. Des de la pluja d’idees, passant per la planificació fins a la organització i realització de les diferents activitats proposades, es facilita que els i les adolescents i joves siguin agents actius i partícips, amb el suport dels recursos de la vila. Però també és una aposta municipal per intervenir i fer prevencions en el món dels joves.

És un projecte educatiu i preventiu que també té la intenció de millorar les seves condicions i relacions familiars, socials i comunitàries, que els aportin un desenvolupament integral. La principal activitat d’aquest projecte se centra en horari de divendres i dissabtes tarda, però com que és un projecte viu i flexible anirà variant en funció del que els i les joves demandin i necessitin i de les activitats que vagin sorgint.

Els i les joves també poden trobar l’equip educatiu al telèfon 670 260 034, via trucada o WhatsApp, i d’aquesta manera es poden recollir totes les seves inquietuds i interessos per tal de començar a construir noves propostes.

Nou equip educatiu pel projecte de Medi Obert
Nou equip educatiu pel projecte de Medi Obert