Subvenció de 29 mil euros al Grup 24 Hores

Última revisió 31-08-2021 09:33
19/08/2021

L’Ajuntament i el Grup 24 Hores signen un conveni per regular la col·laboració en les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes.

L’Ajuntament i el Grup 24 Hores van signar un conveni, el passat 30 de juliol, amb l’objectiu de regular la col·laboració econòmica de l’administració local en les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes. D’aquesta manera, l’Ajuntament atorgarà la quantitat de 29.000€ a aquesta entitat esportiva.

L’administració local considera la cursa com a patrimoni esportiu del municipi i està interessada a col·laborar amb l’organització a fi de preservar-ne la continuïtat. L’Ajuntament té interès en la promoció i projecció d’activitats esportives que puguin ajudar a donar un impuls mediàtic a Lliçà d’Amunt.

El Grup 24 Hores es compromet a justificar l’ús de la subvenció i a fer un bon ús dels materials i de les instal·lacions municipals que es posen a disposició de l’organització.

A més, l‘Ajuntament ha cedit als organitzadors un despatx perquè puguin desenvolupar-hi les feines pròpies i ha posat a disposició dels equips participants i dels membres de l’organització, de forma exclusiva i gratuïta, durant la cursa, la piscina municipal, amb servei de socorrisme.

Signatura del conveni amb el Grup 24 Hores
Signatura del conveni amb el Grup 24 Hores
Autor: Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Et pot interessar