Banc de Sang i Teixits ens proposen venir a donar sang als punts de donació, que pots trobar a donarsang.gencat.cat.

">

T'apuntes al propòsit de salvar vides?

Última revisió 13-12-2023 14:41
13/12/2023

Desembre és l’última oportunitat per complir els propòsits d’any, a més, en períodes festius les reserves baixen fins a un 20%. És per això, que des del Banc de Sang i Teixits ens proposen venir a donar sang als punts de donació, que pots trobar a donarsang.gencat.cat.

En el cas de Lliçà d'Amunt, la campanya de donació de sang es portarà a terme el dimecres 20 de desembre, de 17 a 20 h, al Centre Cívic de Palaudàries.

Les donacions són imprescindibles per mantenir les reserves de sang en un estat correcte durant el mes de desembre, quan més baixen els estocs. La necessitat de sang no s’atura, i malgrat les festivitats de Nadal, els pacients continuen necessitant donacions de sang.

Ets a temps de complir un propòsit

Qui no s’ha proposat alguna vegada estalviar, anar al gimnàs o aprendre algun hobby? Sí és que sí, però els temps ha acabat tirant-se a sobre, des del Banc de Sang proposem acabar l’any complint-ne un. El de salvar vides.

Una donació, tres vides

De cada donació se’n beneficien tres persones, ja que la sang se separa en els diferents elements que la componen: els glòbuls vermells, les plaquetes i el plasma. Cada component s’utilitza per a diferents tractaments.

Informació relacionada

Campanya de donació de sang a Lliçà d'Amunt
Campanya de donació de sang a Lliçà d'Amunt