TLA reestructura la línia A7 que va fins a Granollers

Última revisió 16-12-2020 13:37
16/12/2020

Aquesta línia també funcionarà els dissabtes i tindrà una nova parada a demanda a tocar de la Masia de Can Montcau.

Després de fer un estudi d’usuaris, Transports de Lliçà d’Amunt (TLA) ha decidit suprimir la línia A71 (Lliçà-Can Montcau-Granollers) de caps de setmana i festius a partir del 2 de gener, tenint en compte l’eficiència dels recursos públics i la millora de la sostenibilitat del servei de transport urbà.

Tanmateix, la connexió amb Granollers en caps de setmana i festius continuarà a través de  les línies interurbanes de l’empresa Sagalés i a través de la línia A7 de TLA, que va de Lliçà d’Amunt a Granollers de dilluns a divendres i que, a partir del 2 de gener, també  funcionarà els dissabtes. El servei cap al barri de Can Xicota en caps de setmana i festius continuarà amb la línia A3 de TLA.

Per altra banda, a més de l’ampliació del servei fins a dissabte, la línia A7 tindrà una nova parada a tocar de la Masia de Can Montcau, dins del Parc logístic, sempre que se sol·liciti amb antelació per mitjà de l’aplicació  “Sagalés on demand”. El bus urbà no farà aquesta parada si els usuaris no n’han fet una reserva prèvia per una expedició en concret.

Aquest servei de transport a demanda (TAD) es pot demanar fins a 24 hores abans de la sortida de l’autobús, de tres maneres:

  • Truqueu al 900 13 00 14 de dilluns a divendres feiners de 8:00h a 20:00h.
  • Descarregueu l’app Sagalés on demand i feu les vostres reserves còmodament des del vostre telèfon mòbil. L’app és totalment gratuïta i està disponible tant per Android com per a IOS.
  • Entreu a la web www.sagalesondemand.com per fer les vostres reserves.

En el moment de fer la reserva caldrà indicar de forma clara la parada i l’expedició. Una vegada tramitada la reserva, l’usuari rebrà confirmació pel mateix mitjà pel qual hagi fet la petició.

Per a més informació: WhatsApp al 672 207 545.

Documents adjunts