El infants de Lliçà d’Amunt podran saludar Ses Majestats els Reis d’Orient, que faran un recorregut pel centre urbà sobre espectaculars carrosses.

">

Tot a punt per la Cavalcada de Reis

Última revisió 21-12-2022 09:04
21/12/2022

El infants de Lliçà d’Amunt podran saludar Ses Majestats els Reis d’Orient, que faran un recorregut pel centre urbà sobre espectaculars carrosses.

Ses Majestats els Reis d’Orient no faltaran a la cita anual amb Lliçà d’Amunt el dijous 5 de gener carregats amb els regals que els nens i nenes els han demanat per carta.

En primer lloc, Melcior, Gaspar i Baltasar rebran 10 infants en audiència privada a la Biblioteca Ca l’Oliveres, guanyadors d’un sorteig després d’haver fet préstec de llibres a la biblioteca entre els dies 1 i 21 de desembre.

Seguidament, a les 18 h, Ses Majestats iniciaran la Cavalcada, que sortirà de la Biblioteca Ca l’Oliveres i recorrerà els carrers Folch i Torres, Aliança i Anselm Clavé, fins arribar a l’Ajuntament. Es recomana als assistents que es distribueixin al llarg de tot el recorregut per evitar aglomeracions.

Un cop a la Casa consistorial, al voltant de les 19.30 h, l’Alcalde, Ignasi Simón, rebrà Ses Majestats i els farà lliurament de l’Estel, la Clau i el Cor del municipi.

Després, des del balcó de l’Ajuntament, els Reis d’Orient adreçaran un pregó a tots els nens i nenes presents, que tot seguit podran gaudir d’un espectacle sorpresa.

Desplaçament de parades del bus amb motiu de la Cavalcada de Reis

Amb motiu de la Cavalcada de Reis, el dia 5 de gener es tallarà al trànsit part del carrer d'Anselm Clavé, quedant afectades les parades del bus 2736 Ajuntament A (direcció Barcelona) i 2592 Ajuntament C (direcció Sta. Eulàlia).

En relació a la parada Ajuntament A, les línies interurbanes i exprés e7 i e21 es traslladaran a la parada provisional situada al carrer de Doctor Bonet. Les línies urbanes de TLA A5, A11 i A22 es traslladaran a la parada TLA Ajuntament B, situada al carrer del Torrent de Can Bosc.

Referent a la parada Ajuntament C, les línies interurbanes i exprés e7 i e21, així com la línia urbana A4 es traslladaran a la parada TLA 7494, situada a l’avinguda dels Països Catalans (al costat del pàrquing de la Piscina municipal).

Les parades afectades estan degudament senyalitzades i amb tota la informació.