Possibles interferències a la TDT per l'activació de la xarxa mòbil de nova generació

Última revisió 25-03-2024 11:23
25/03/2024

L’entitat gestora Llega 700 ens comunica que en les properes setmanes es portarà a terme l’activació de la xarxa mòbil de nova generació en el nostre municipi, i que aquest procés d’implantació pot causar interferències en la televisió digital terrestre (TDT).

Les operadores de telefonia mòbil realitzaran durant les properes setmanes el procés d'implantació dels serveis de telefonia mòbil de nova generació, 4G i 5G, sobre les bandes de 800 i 700 MHz, respectivament, fet que permetrà gaudir de connexions mòbils d'alta velocitat amb una millor cobertura a l'interior dels edificis i més extensió geogràfica.

Llega700 és l'entitat, designada pels operadors de telefonia mòbil, encarregada de garantir la compatibilitat de la nova tecnologia amb la televisió digital terrestre (TDT) i, per tant, de solucionar qualsevol afectació a la recepció del senyal de televisió, de manera totalment gratuïta.

Si detecteu problemes en la visualització dels canals de la TDT podeu posar-vos en contacte, durant els propers 6 mesos, a través dels canals següents:

  • Correu electrònic: ayuda@llega700.es
  • Telèfon gratuït: 900 833 999

 Més informació: https://www.llega700.es/

Enllaços