Antonio Polo Lama

Biografia

Antonio Polo Lama  va néixer l'any 1977 i viu al barri de Can Salgot. Te formació vinculada a l’àmbit esportiu, diversos cursos sobre comerç nacional i internacional, i sobre el sector alimentari. Actualment és autònom i ha posat en marxa una petita empresa dedicada a l’envasat i la comercialització de l’oli d’oliva. Anteriorment, havia estat delegat comercial per a una empresa del sector alimentari i, abans, havia treballat com a professor i entrenador de natació.

Pel que fa a la seva trajectòria política és regidor de Lliçà d'Amunt des de 2015. Actualment, és portaveu i coordinador d'Esquerra Unida Lliçà d'Amunt i del grup municipal Lliçà d'Amunt En Comú Podem. En l'àmbit nacional és conseller nacional de Catalunya en Comú i membre de la coordinadora d'Esquerra Unida Catalunya.

Ha estat vinculat a diferents entitats esportives i associatives de Lliçà d'Amunt. Actualment, és membre de la Magrana Vallesana, una cooperativa de consumidors i productors que tenen, entre d'altres objectius, el de facilitar l'accés als productes agroecològics a preus assequibles i comoditat per als consumidors/ores.

Declaració de béns i activitats - mandat 2023-2027

Data recollida de les dades: Juny de 2023

Retribució - mandat 2023-2027

Els portaveus de grups municipals que no tenen dedicació exclusiva ni parcial per l’assistència als Plens percebran 480 euros per sessió i 160 euros per assistència als altres òrgans col·legiats.

Antonio Polo Lama

Et pot interessar

Última revisió 26-09-2023 13:03