Pla d'obertura progressiva d'activitats, el gimnàs  del Pavelló d’Esports reobre les seves portes, en horari de 8h a 13h i de 15h a 21h.

 

">

El gimnàs reobre les seves portes

Última revisió 23-11-2020 09:27
23/11/2020

Avui dilluns, 23 de novembre, coincidint amb la posada en marxa del Pla d'obertura progressiva d'activitats, el gimnàs  del Pavelló d’Esports reobre les seves portes, en horari de 8h a 13h i de 15h a 21h.

 

Seguint les directrius del Pla d’obertura progressiva de la Generalitat i per tal de garantir el 30% de l’aforament permès, les persones abonades hauran de demanar cita prèvia trucant al Pavelló (938607025), tant per accedir a les classes dirigides com a la sala de Fitness.

Per a la pràctica esportiva caldrà que les persones vinguin canviades des de casa, ja que els vestuaris no es podran fer servir, i s’hauran de complir les normatives d’higiene i protecció habituals: ús de la mascareta per moure’s per la instal·lació, desinfecció de  mans amb gel hidroalcohòlic, desinfecció del calçat esportiu abans d’entrar i mantenir les distàncies de seguretat.

La regidoria d’Esports també ha elaborat un document per regular l’ús de les instal·lacions esportives municipals, d’acord amb les restriccions del Pla d'obertura progressiva d'activitats, es pot consultar a l’enllaç.