Escola de Música La Vall del Tenes

L’Escola de Música la Vall del Tenes (EMVT) neix com a escola mancomunada l'1 de setembre de 2006 com a resposta a la necessitat d´apropar l'ensenyament musical a tots els ciutadans de la Vall del Tenes. L'Escola de Música la Vall del Tenes és un centre en conveni amb la Generalitat. Depèn directament de la Mancomunitat Intermunicipal de la Vall del Tenes i el seu àmbit d'actuació inclou els municipis de Lliçà de Vall, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà d'Amunt i Bigues i Riells on es desplacen els professors per impartir els diversos programes educatius.

Actualment, s’hi cursen els estudis de nivell elemental i primer cicle de nivell mitjà de musica i s’ensenya piano, guitarra, guitarra elèctrica, violí, viola, violoncel, contrabaix, baix elèctric, bateria, flauta travessera, clarinet, percussió. Tots els alumnes fan pràctiques de conjunt instrumental a les diferents orquestres de l’escola: orquestra de vent, orquestra de corda, orquestra de guitarres i combos.

Per tal de potenciar i complementar la formació dels alumnes, l’Escola organitza activitats periòdiques per tal que els alumnes posin en pràctica el seu aprenentatge. Així, s’organitzen els concerts de Nadal i final de curs i les audicions de Nadal, Setmana Santa i final de curs. Aquestes audicions són obertes al públic. També és tradició que, pels volts de Santa Cecília, els professors de l’Escola ofereixin un concert.

A part de les activitats periòdiques, els conjunts instrumentals i els alumnes de Cant Coral participen en intercanvis amb altres escoles.

Carrer de Folch i Torres, 117 08186   - Lliçà d'Amunt

93 841 48 86

Dilluns i dimarts de 10 a 13h. De dilluns a divendres de 16 a 21h. (SECRETARIA)

Imatges

Mapa

Et pot interessar

Última revisió 2018-11-07 12:19:50