Estadístiques web municipal 2019-20

Comparativa usuaris

Els usuaris son els dispositius o navegadors diferents que han accedit al web durant l’any específic, independentment de quants cops hi hagin accedit.

 

Usuaris nous i recurrents

 

Els usuaris nous són aquells dispositius que accedeixen per primer cop i els recurrents són els que han fet més d’una sessió en el període seleccionat. 

 

Visualitzacions de pàgines i sessions

 

Les visualitzacions de pàgines mostren el número total de pàgines que han visitat els usuaris, mentre que, les sessions, mostren el número de vegades que els dispositius accedeixen al web.

 

Altres indicadors

L'indicador pàgines/sessió és la mitjana de pàgines visualitzades durant una sessió i el nombre de sessions per usuari informa dels cops que un dispositiu accedeix, de mitja, al web. La durada mitjana de la sessió i el temps mitjà a la pàgina, son indicadores que informen del temps mitjà que dura una sessió i una visita a una pàgina del web.

 

Percentatge de rebot

 

El percentatge de rebot representa quin percentatge de usuaris entren al web i, seguidament, marxen, sense consultar altres pàgines del mateix lloc.

 

Sessions per dispositiu

 

Aquest indicador mostra el tipus de dispositius a través del qual les sessions accedeixen al web.

 

Sessions a través de les xarxes socials

Les sessions a través de les xarxes socials simbolitzen els usuaris/dispositius que accedeixen al web mitjançant enllaços o noticies penjades als perfils socials de l’Ajuntament. Cal afegir que hi ha altres perfils a les xarxes socials que també comparteixen enllaços del web.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 22-02-2021 11:01