La Llançadora, al servei de l'emprenedoria local

Última revisió 01-07-2021 09:39
01/07/2021

La Llançadora, que va obrir les portes el passat octubre, ja compta amb 3 llogaters i un únic despatx encara disponible.

El Centre Municipal Compartit d’Activitats Empresarials “La llançadora”, situat a l’avinguda dels Països Catalans 118, promou la utilització dels espais habilitats per desenvolupar activitats empresarials per part d’empreses de nova creació o en procés de consolidació, prioritàriament amb un màxim de 5 anys d’antiguitat i engegades per persones emprenedores empadronades al municipi.

El centre disposa d’un rebedor d’accés, una sala de reunions comuna, quatre llocs de treball separats per mampares, un lavabo i una zona d’office. També ofereix subministraments, connexió a Internet de fibra òptica, manteniment i neteja diària, alarma de seguretat, domiciliació fiscal de l’empresa, TV multimèdia, arxiu i un equip multifunció amb un compte propi d’usuari per a la gestió de les còpies, escanejats, etc.

La utilització de l’espai s’estableix mitjançant un contracte de lloguer, per un termini no superior a 12 mesos, que pot ser prorrogat fins a un màxim de tres anys. El cost mensual per a l’empresa és de 20€ més IVA.

Actualment, La Llançadora compta amb tres llogaters:

  • En el Despatx 1: una empresa de Serveis d’assessorament de comunicació i distribució electrònica.
  • En el Despatx 2: una empresa de Serveis d’interiorisme i decoració.
  • Despatx 4: una empresa de Serveis d’instal·lació d’energies renovables.

El Despatx 3 és l’únic despatx lliure.