Lliçà té talent: Gran final [Anul·lat]

NOTA: Aquesta activitat ha quedat anul·lada a causa de les noves restriccions decretades el 7 de gener per la Generalitat de Catalunya.

El passat 24 d’octubre, 15 artistes van ser escollits com a candidats a convertir-se en el millor talent de la comarca. Després d’ajornar l’activitat a causa de les mesures sanitàries, el proper 9 de gener el jurat professional escollirà finalment el millor artista del Vallès Oriental en un espectacle únic a l’Ateneu l’Aliança.

Les actuacions tindran lloc el dissabte 9 de gener, a les 18h, a l’Ateneu l’Aliança, si la realitat sanitària ho permet. Acabades les actuacions, s’anunciaran els guanyadors. El primer premi de cada categoria obtindrà 150€ i un diploma acreditatiu. A més, els tres guanyadors optaran a guanyar el premi general al millor talent, consistent en 500€ i un trofeu acreditatiu.

Informació de l'activitat

  • Activitat adreçada a un públic familiar.
  • Cal reservar l’entrada prèviament per assistir a l’activitat.
  • Es portarà a terme de manera presencial a l’interior de l’Ateneu L’Aliança, respectant les normes de seguretat vigents.
  • Els 2€ de la reserva es retornaran, un cop comprovada l’assistència a l’acte, a través de la mateixa targeta amb la que s’hagi efectuat el pagament.
  • Caldrà presentar el comprovant de l’entrada (que s’enviarà per correu electrònic) abans d’accedir a la sala.
  • En tot moment s’hauran de complir les normes de seguretat e higiene, com l’obligació de dur mascareta, desinfecció de mans a l’entrada i sortida del teatre, presa de temperatura, etc.
  • L’esdeveniment també es podrà seguir, en directe, pel canal de Youtube Municipal. En aquest cas no cal reservar l’entrada.

Compra d'entrades

L'aforament és limitat. Cal reserva prèvia per assistir-hi.

INSCRIPCIÓ EN LÍNIA

09/01/2021
Hora inici 18:00
93 841 45 33/ 6
2 euros reserva

Vídeos

Lliçà té talent: Semifinal

Documents adjunts

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 07-01-2021 13:07