Nova proposta cultural en línea: Tastapoble Lliçà d'Amunt

Última revisió 19-04-2020 16:35
17/04/2020

Lliçanencs i lliçanenques, sou mereixedors/es d’aquest gentilici? El diumenge 19 d’abril us posarem a prova!

Com sabeu, mentre duri la situació de confinament de la població arran de l’alarma sanitària per Coronavirus, la regidoria de Cultura està creant continguts per a infants i adults que es difonen a través del web i les xarxes socials municipals. La regidoria de Cultura continua treballant per a tots vosaltres i, a les propostes creades, ara s’hi afegeix una altra de molt divertida, que s’ha batejat amb el nom de Tastapoble Lliçà d'Amunt.

Tastapoble Lliçà d’Amunt és un joc en línia de preguntes i respostes sobre diversos aspectes del municipi. Hi ha 60 preguntes dividides en 4 blocs temàtics (que es desvetllaran durant el joc). Si creus que ho saps tot sobre Lliçà d'Amunt, inscriu-te!

Per jugar has de formar un equip amb les persones amb les que estàs passant el confinament. Les preguntes es formularan en directe, el diumenge 19 d’abril, a partir de les 17h, a través del canal de Youtube de l'Ajuntament. Els equips respondran des de casa seva a través de l'aplicació Kahoot.

Per poder jugar es necessiten dos dispositius electrònics: un per veure les preguntes en el directe de Youtube (ordinador, tauleta electrònica, Smart TV, telèfon mòbil, etc.) i un altre per respondre les preguntes amb l’aplicació Kahoot.

L'objectiu principal del joc és continuar entretenint el confinament dels lliçanencs i lliçanenques, tal i com s'està fent amb les diverses activitats en línia que està desenvolupant l'Ajuntament i que poden trobar-se a www.llam.cat/acasa. Però, en aquesta ocasió, aquest joc s’ha plantejat com un concurs i té premis: 

  • 1r premi: Subscripció de 6 mesos a una plataforma de sèries, pel·lícules i documentals sota demanda per Internet (Netflix, Disney+, HBO, etc.)
  • 2n premi: Un sopar familiar a domicili
  • 3r premi: Joc de taula que rebreu a casa

Les inscripcions s'han de fer prèviament a través del formulari en línia que trobareu al web de l'Ajuntament, on heu d’indicar el nom de l’equip, el nom dels membres de l’equip, el nom i cognoms del representant de l’equip, un telèfon de contacte i l’adreça postal, a més d’una foto d’equip (optatiu).

Vinga, animeu-vos! Passarem una estona divertida i, per un moment, farem dels nostres veïns els nostres adversaris competint per saber qui coneix millor el nostre poble, a l’espera que acabi el confinament i poguem fer-nos tots plegats una forta abraçada. 

Tastapoble Lliçà d'Amunt
Tastapoble Lliçà d'Amunt