Sortida jove a Horrorland

Última revisió 10-01-2022 09:09
01/10/2021

Avui comença la venda d'entrades per a la sortida a Horrorland, que la regidoria d’Infància i joventut organitza per al divendres 22 d’octubre.

La Regidoria d’Infància i joventut organitza, per primera vegada, una sortida jove a Horrorland per al divendres 22 d’octubre.

Els i les joves de 14 a 30 anys podran gaudir d’un fantàstic dia a un dels millors “Scream Park” a un preu molt econòmic.

La sortida té dos preus, un subvencionat per l’Ajuntament adreçat a joves empadronats/es a Lliçà d’Amunt i un altre per a la resta de joves que també vulgui venir:

  • Preu joves empadronats/es a Lliçà d’Amunt: 25€. Inclou transport en autocar i entrada a Horrorland.
  • Preu resta de joves: 40€. Inclou transport en autocar i entrada a Horrorland.

L’autocar sortirà a les 18:30h des de l’Espai Jove El Galliner. La tornada serà al mateix lloc de sortida a les 01:30h aproximadament.

Inscripció, autorització i pagament

Reserva la teva entrada en línia, de l’1 al 10 d’octubre a través del web municipal. Les places són limitades.

Els i les joves menors d’edat hauran de fer arribar l’autorització de participació, degudament emplenada i signada pel pare, mare o tutor/a legal, a l’Espai Jove El Galliner.

En cas de tenir problemes amb la inscripció o voler més informació, es pot contactar amb la regidoria d’Infància i joventut, de dilluns a divendres de 16h a 20h, a l’Espai Jove El Galliner, per correu electrònic a elgalliner@llicamunt.cat, trucant per telèfon al 93 860 70 01 o escrivint un WhatsApp al telèfon 673 93 09 37.

Imatge Horrorland
Imatge Horrorland

Et pot interessar