Gran Recapte d'Aliments: Vols fer de voluntari/ària?

 

L’Ajuntament fa una crida per trobar persones voluntàries que vulguin col·laborar en el Gran Recapte d’Aliments, que tindrà lloc del 25 al 27 de novembre en els supermercats adherits a la campanya.

Formulari Gran Recapte 2022

La recollida solidària d’aliments a Lliçà d’Amunt tindrà lloc del 25 al 27 de novembre en els supermercats adherits a la campanya. Per ser volunari/ària cal omplir aquest formulari. No s’accepten inscripcions de menors de 16 anys, únicament poden constar com acompanyants
d’un adult.

NOTA LEGAL: Us informem que les dades personals facilitades en aquest formulari seran tractades per l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt amb l'única finalitat d'atendre la vostra sol·licitud, amb el vostre consentiment i en compliment d'una missió efectuada en interès públic. Aquestes dades no se cediran a tercers, si no és per imperatiu legal, i es conservaran fins a la finalització de la seva petició. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació al tractament de les dades a la Seu electrònica i presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament. Podeu ampliar aquesta informació a a secció sobre Protecció de dades del web municipal.

Si voleu veure la informació sobre l'Avís Legal cliqueu aquí.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 03-11-2022 14:15