Els Pastorets de Lliçà d'Amunt

Aquest any tornaran Els Pastorets

 

 

Vist l’èxit de la representació d’enguany, l’Ajuntament ha decidit tornar a fer Els Pastorets aquest any, tot i que estava previst fer-los de forma bianual. Així, doncs, es torna a convocar la ciutadania per participar en aquesta tradicional representació nadalenca.

Iniciem de nou la recerca d’actors i actrius amb l’objectiu de poder començar a distribuir papers abans de l’estiu. Tothom hi te cabuda! Homes, dones, infants, joves ... tant és si voleu ser protagonistes com participar en algun paper secundari.

Si vols formar part de l’elenc d’Els Pastorets de Lliçà d’Amunt 2020 has d’inscriure’t abans del 20 de març deixant les teves dades al formulari en línia.

Ens posarem en contacte amb tots els inscrits per fer una primera trobada a la primavera. Comptem amb vosaltres!

 

Els Pastorets

NOTA LEGAL: Us informem que les dades personals facilitades en aquest formulari seran tractades per l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt amb l'única finalitat d'atendre la vostra sol·licitud, amb el vostre consentiment i en compliment d'una missió efectuada en interès públic. Aquestes dades no se cediran a tercers, si no és per imperatiu legal, i es conservaran fins a la finalització de l'activitat. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació al tractament de les dades a la Seu electrònica i presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament. Podeu ampliar aquesta informació a a secció sobre Protecció de dades del web municipal.

Si voleu veure la informació sobre l'Avís Legal cliqueu aquí.

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 03-03-2020 10:14