Sorteig del Concurs d'Instagram per Festa Major

Última revisió 16-09-2019 18:47
09/09/2019

La nostra seguidora @remei100 ha estat la guanyadora del  concurs d’Instagram de la Festa Major 2019, que ha comptat amb 115 persones participants.

Un any més, amb motiu de la festa gran del nostre poble, l’Ajuntament ha organitzat un concurs a la xarxa social Instagram, enguany canviant la modalitat amb l’objectiu d’augmentar el nombre de seguidors i seguidores del compte municipal (@llicamunt).

La foto del concurs publicada per l’ocasió ha rebut 232 comentaris, i ha comptat amb la participació de 115 persones. Durant la Festa Major, el compte municipal  ha sumat més de 100 nous seguidors i seguidores.

El sorteig s’ha portat a terme amb la web AppSorteos seguint les directrius de les bases de participació. La persona afortunada, @remei100, ha guanyat una capsa regal Fent País amb multitud de propostes de lleure (escapades, aventura, gastronomia, etc).

Des de l’Ajuntament volem agrair la implicació de totes les persones participants, felicitar especialment a la guanyadora del concurs i donar la benvinguda a totes les persones que ens han començat a seguir a la xarxa.

Guanyadora del Concurs d'Instagram per Festa Major
Guanyadora del Concurs d'Instagram per Festa Major

Documents adjunts