Prova pilot recollida de restes vegetals a Can Xicota

 

La regidoria de Medi Ambient posarà en marxa una prova pilot de recollida de restes vegetals al barri de Can Xicota durant quatre mesos, del 18 d'abril al 16 d'agost.

- Díptic informatiu

 

Formulari inscripció recollida de restes vegetals

Per participar en la prova pilot de recollida de restes vegetals al barri de Can Xicota inscriu-te a través del formulari en línia, la inscripció suposa l'acceptació de les condicions del servei.

MANIFESTO:

  1. Que tinc interès en participar en la prova pilot de recollida de restes vegetals al barri de can Xicota.
  2. Que seguiré les instruccions de l’ajuntament de Lliçà d’Amunt sobre com utilitzar els recursos facilitats, els horaris i altra informació sobre el servei.
  3. Que em faré càrrec del manteniment i bon ús dels recursos facilitats mentre estiguin dins el meu domicili (no em responsabilitzo del que passi a la via pública)
    • Bujol (240/360 litres)
    • Saca

NOTA LEGAL: Us informem que les dades personals facilitades en aquest formulari seran tractades per l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt amb l'única finalitat d'atendre la vostra sol·licitud, amb el vostre consentiment i en compliment d'una missió efectuada en interès públic. Aquestes dades no se cediran a tercers, si no és per imperatiu legal, i es conservaran fins a la finalització del curs escolar. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació al tractament de les dades a la Seu electrònica i presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament. Podeu ampliar aquesta informació a a secció sobre Protecció de dades del web municipal.

Si voleu veure la informació sobre l'Avís Legal cliqueu aquí.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 11-04-2023 11:59