La Biblioteca Ca l'Oliveres reobre les portes

Última revisió 26-05-2020 18:51
26/05/2020

La Biblioteca Ca l’Oliveres tornarà a obrir les portes el proper dilluns 1 de juny, però amb horari i serveis limitats.

La Biblioteca Ca l’Oliveres reobrirà les portes el proper dilluns 1 de juny. De moment, l’horari serà de dilluns a dijous de 16 a 20h i divendres de 10 a 14h. Els serveis permesos, en aquesta primera fase, seran el préstec i el retorn de documents. En una segona fase, segurament ja es podrà fer ús de les instal·lacions, però amb limitacions d’espais i sempre demanant cita prèvia. La reobertura de les biblioteques es farà per fases, que anirà establint el Ministeri de Cultura i publicant al BOE. De tota manera, la Biblioteca Ca l’Oliveres continua oferint serveis virtuals.

Per fer ús del servei de préstec serà imprescindible sol·licitar els documents amb antel·lació (tel. 93 860 71 16 – c/e b.llicam.co@diba.cat) i demanar cita prèvia per anar-los a buscar (https://bibliotecavirtual.diba.cat/sol-licitud-de-cita-previa); per recollir els documents caldrà portar una bossa de casa.

La bústia de retorn de 24h seguirà tancada, per evitar haver-la de manipular. Per retornar documents, s'hauran de dipositar en un espai habilitat a l'entrada de la biblioteca.

Per entrar a la biblioteca serà obligatori l’ús de mascareta i seguir les mesures de seguretat i d'higiene establertes.

Per reobrir amb garanties, s'han instal·lat mampares als taulells i es marcaran les distàncies de seguretat per als usuaris.

Recordem que s’han renovat els préstecs fins al 31 de juliol i les reserves fins al 22 de juny. També s’ha ampliat la caducitat del carnet temporal fins a nou avís.

La Biblioteca Ca l'Oliveres reobre les portes
La Biblioteca Ca l'Oliveres reobre les portes

Vídeos

La Biblioteca Ca l'Oliveres reobre les seves portes

Et pot interessar