Lliçà creix amb tu: Sessió temàtica 1- places i entorns d'equipaments

Tot i que l’espai públic a urbanitzar és un sistema interconnectat, per afavorir el debat, aquesta sessió tractarà sobre el sistema de places i els equipaments al seu entorn. Les places són els nodes de l’espai públic del centre i el que passa al seu voltant i el seu tractament condicionen el seu caràcter. Com ens imaginem la plaça de Can Francí, la nova plaça de Folch i Torres, la nova plaça a tocar de l’Ajuntament, o la propera a l’Aliança? Quin usos podria tenir l’equipament de Can Francí i com es relacionarien amb la plaça?

El debat es centrarà en identificar quines activitats i usos imagineu que es podran desenvolupar al nou espai públic, així com recollir propostes envers quins elements i quines característiques hauria de tenir el nou espai per a desenvolupar-les. Tot plegat tenint en compte la integració d’aspectes com la memòria i la identitat pròpies (el passat), donant resposta a les necessitats de la vida quotidiana (el present) i preveient els reptes del futur i la sostenibilitat ambiental (el futur).

Per assistir-hi serà necessari que us inscriviu prèviament a l'enllaç, abans del dia 9 de maig. Un cop us hagueu inscrit rebreu un correu electrònic amb l'enllaç per assistir a la sessió.

La sessió comptarà amb la presència de persones dinamitzadores de l'equip tècnic extern de participació i es desenvoluparan dinàmiques de treball en grups per facilitar el debat.

INSCRIPCIÓ EN LÍNIA

11/05/2021
Hora inici 18:00
Virtual

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 30-04-2021 11:52