Lliçà creix amb tu: Sessió temàtica 3- Torrent d'en Bosc i espais verds

Tot i que l’espai públic a urbanitzar és un sistema interconnectat, per afavorir el debat, aquesta sessió tractarà sobre el Torrent d'en Bosc i els espais verds del seu entorn. El torrent d’en Bosc pren un fort protagonisme en el nou centre com element estructurant i infraestructura verda que contribueix a la naturalització dels nous espais urbans i a la connectivitat ecosistèmica. El tractament de la llera i els marges del torrent, així com el dels passejos laterals que l’acompanyen, serà clau en si mateix i per a posar en relació els espais públics a banda i banda del seu curs. 

El debat es centrarà en identificar quines activitats i usos imagineu que es podran desenvolupar al nou espai públic, així com recollir propostes envers quins elements i quines característiques hauria de tenir el nou espai per a desenvolupar-les. Tot plegat tenint en compte la integració d’aspectes com la memòria i la identitat pròpies (el passat), donant resposta a les necessitats de la vida quotidiana (el present) i preveient els reptes del futur i la sostenibilitat ambiental (el futur).

Per assistir-hi serà necessari que us inscriviu prèviament a través de l'enllaç, abans del dia 21 de maig. Un cop us hagueu inscrit rebreu un correu electrònic amb l'enllaç per assistir a la sessió.

La sessió comptarà amb la presència de persones dinamitzadores de l'equip tècnic extern de participació i es desenvoluparan dinàmiques de treball en grups per facilitar el debat.

INSCRIPCIÓ EN LÍNIA

25/05/2021
Hora inici 18:00
Virtual

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 30-04-2021 11:53