Primera trobada de la Taula de treball per a la Dona de Lliçà d'Amunt

Última revisió 03-03-2022 11:39
11/11/2021

El passat dilluns, 8 de novembre, la regidoria d’Igualtat, Gènere i LGTBI  va convocar la primera Taula de treball per a la Dona de Lliçà d’Amunt, que va comptar amb la participació dels grups polítics amb representació al Consistori i de l'associació lliçanenca Amunt Dones.

En aquesta primera trobada, es van explicar totes les línies de servei que es porten a terme des de l’Ajuntament i que s’adrecen al col·lectiu de dones del municipi.

A banda de posar en valor la feina que s’està portant a terme en aquest àmbit, la Taula de treball vol esdevenir un espai per poder treballar de forma conjunta, principalment, en relació a la igualtat de les dones i en la prevenció de la violència de gènere, sumant esforços per fer de Lliçà d’Amunt un municipi feminista.

Està previst que la Taula de treball per a la Dona es convoqui cada tres mesos.

La regidora d’Igualtat, Gènere i LGTBI, Lourdes Martin, va agrair l’assistència de totes les persones participants, especialment a l’associació Amunt Dones, i va tenir unes paraules de record per a la desapareguda associació Dones del Tenes “per la seva feina al nostre municipi, durant més de 20 anys”.

 

Imatge de la trobada
Imatge de la trobada