El centre estarà obert dos dies a la setmana exclusivament per fer atenció d’infermeria.

">

Reobertura del CAP Palaudàries

Última revisió 04-06-2021 09:17
25/06/2020

El centre estarà obert dos dies a la setmana exclusivament per fer atenció d’infermeria.

La direcció de l’Equip d’Atenció Primària (EAP) Vall del Tenes ha informat que, a petició de CatSalut i del Servei d’Atenció Primària (SAP) Vallès Oriental, el Centre d’Atenció Primària (CAP) Palaudàries reobrirà la setmana vinent per fer atenció d’infermeria dos dies a la setmana, els dimarts i els divendres. La resta de serveis es continuaran oferint al CAP La Cruïlla.

El CAP Palaudàries va tancar el passat 16 de març, amb la declaració de l’Estat d’Alarma per la crisi sanitària de la COVID-19, com a mesura de contingència, reprogramació, reorganització i protecció del personal sanitari, i per poder garantir, amb la màxima solvència, els serveis sanitaris de l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de la Vall del Tenes.

L'Ajuntament va reclamar a CatSalut que reobrís el CAP Palaudàries tan aviat com fos possible, per tal de continuar oferint els serveis sanitaris el més propers possible a la població.

De moment, a partir de la setmana vinent i dos dies a la setmana, el CAP Palaudàries estarà obert exclusivament per fer atenció d’infermeria; s’hi realitzaran analítiques, control del Sintrom, injectables, cures i controls crònics a persones que no es puguin desplaçar al CAP La Cruïlla.

Tot i això, el centre tornarà a tancar durant tot el mes d’agost per vacances d'estiu.

CAP Palaudàries
CAP Palaudàries