Inscripció a la Borsa d'habitatges de lloguer assequible

La Borsa d’habitatges de lloguer assequible és un servei gratuït gestionat pel Punt d’Informació Municipal d’Habitatge que ofereix mediació entre persones propietàries d’habitatges que vulguin llogar-los i persones que busquen habitatge de lloguer.

Les persones propietàries que vulguin llogar el seu habitatge a través de l’Ajuntament podran beneficiar-se de la gratuïtat en els tràmits de contractació i de les assegurances, seguiment del compliment de les obligacions, assessorament tècnic i jurídic, avantatges fiscals respecte a l’IBI, etc.

Les persones sol·licitants de lloguer a través de l’Ajuntament obtindran el lloguer d’un habitatge a preu per sota del mercat lliure, assessorament jurídic i gratuït durant el procés de contractació , seguiment del compliment de les obligacions contractuals, etc.

Qualsevol persona major d'edat.

Canals de tramitació

PresencialmentOficina d'atenció a la ciutadania (OAC)c. d'Anselm Clavé, 7308186 - Lliçà d'Amunt (Barcelona)Punt d'Informació d'Habitatge Municipalc. de Rafael Casanovas, 8, 1a planta08186 - Lliçà d'Amunt (Barcelona)

ÀMBITS TEMÀTICS

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 19-10-2018 14:02