Els Pastorets de Lliçà d'Amunt

Aquest any tornaran Els Pastorets

 

La regidoria de Cultura ja es posa en marxa per organitzar aquesta obra de teatre i que no s’escapi cap detall.

I tu? Vols formar-ne part? Ens agradaria que aquesta tornada d’Els Pastorets sigui ben sonada, per això necessitem omplir-la de talent.

Tens ganes de fer teatre? Tan és que siguis infant, jove o adult... tots i totes sou benvinguts/des, ja que l’obra ofereix papers per a tots els gustos i colors... uns amb més diàleg, d’altres més senzills... Així, doncs, si estàs interessat/ada a participar, només t'has d’inscriure i deixar-hi les teves dades. La regidoria de Cultura es posarà en contacte amb tu per convidar-te a una primera trobada on us donarà tota la informació.

Els Pastorets de Lliçà d’Amunt són possibles gràcies a moltes persones anònimes i tu també pots fer-ho possible. T’esperem!

 

Formulari Els Pastorets 2023

NOTA LEGAL: Us informem que les dades personals facilitades en aquest formulari seran tractades per l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt amb l'única finalitat d'atendre la vostra sol·licitud, amb el vostre consentiment i en compliment d'una missió efectuada en interès públic. Aquestes dades no se cediran a tercers, si no és per imperatiu legal, i es conservaran fins a la finalització de l'activitat. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació al tractament de les dades a la Seu electrònica i presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament. Podeu ampliar aquesta informació a a secció sobre Protecció de dades del web municipal.

Si voleu veure la informació sobre l'Avís Legal cliqueu aquí.

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 01-09-2023 11:47