Sortim a escena "No me toques el cuento"

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament ha programat la vuitena activitat del cicle “Sortim a Escena”, amb l’objectiu d’apropar els lliçanencs i lliçanenques a l’escena cultural del país i que puguin gaudir de les grans produccions d’arts escèniques. Enguany la sortida forma part de la programació de 8 de març, dia de la Dona.

El dissabte 23 de març, a les 21:00h, l’autocar sortirà de davant de l’Institut Lliçà d’Amunt en direcció el Teatre Poliorama de Barcelona per gaudir de l’espectacle ‘No me toques el cuento’ que començarà a les 23:00h.

El preu de la sortida inclou l’autocar d’anada i tornada i l’entrada a l’espectacle, totes situades a la platea del Teatre Poliorama, és de 20€ per persona.

SINOPSI

Tothom coneix a les princeses Disney. Sempre belles, alegres, bones. I, per suposat, totes saben cantar. Però… coneixem la vida d’aquestes princeses? Sabem el que va suposar per a elles el seu propi conte de fades? Què en va ser, d’elles?

L’altre cantó del “i van viure feliços i van menjar anissos”, No me toques el cuento ens mostra com quatre princeses es rebel·len i exigeixen explicar l’altra banda del conte. Allò que no s’explica perquè, al cap i a la fi, no és tan bonic com diuen…

23/03/2024
Hora inici 21:00
Teatre Poliorama
20 € (inclou transport)

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 21-02-2024 14:32