Ocupació

Ofertes de feina

Convocatòries de personal de l'Ajuntament

Serveis de recerca de feina públics

Joves

Pla 'Millorem l'Ocupació' per a joves

 

L’any 2014 l’Ajuntament va crear el Pla “Millorem l’Ocupació” amb l’objectiu de tenir un pla estratègic municipal per fomentar la formació, l’ocupació i l’emprenedoria dels i les joves d’entre 16 i 35 anys residents a Lliçà d’Amunt.

El Pla “Millorem l’Ocupació” es porta de manera transversal entre les regidories de Promoció Econòmica, Educació, Joventut i Acció Social, i en coordinació amb el Servei d’Empresa i Ocupació de La Vall del Tenes (SEOVT). Actualment també dona servei a les persones amb especials dificultats per la recerca de feina derivades d’Acció Social, sense requisit d’edat.

MÉS INFORMACIÓ

 

 

Competències clau

 

Les competències clau o personals són el conjunt d'habilitats, actituds i aptituds que influeixen en com desenvolupem les activitats professionals. Per això és important identificar-les i entrenar-les per incloure-les al nostre perfil.

En definitiva són allò que ens diferencia als uns dels altres. Davant una mateixa situació cada persona respon d’una manera diferent, tot i que sovint no sabem com posar-li nom. Conèixer-les ens farà guanyar seguretat i autoconfiança per poder superar amb més facilitat els processos de selecció.

MÉS INFORMACIÓ

 

 

Enllaços d'interès

Món laboral

A més dels portals públics esmentats, existeixen tot tipus de portals privats, empreses de selecció i de treball temporal, metacercadors, aplicatius mòbil, xarxes socials professionals, així com la possibilitat de fer directament autocandidatura a totes aquelles empreses que ens interessi ja sigui per sector, condicions o proximitat, entre d’altres. Per més informació contacta amb el Pla “Millorem l’Ocupació”.

Món acadèmic

Galeria d'imatges

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 01-12-2022 12:42