Casals d'estiu, esportiu i jove 2022: informació

Informació i contacte

CASAL D'ESTIU

CASAL D'ESPORT

Per a fer consultes més concretes o altres, també us podeu adreçar al correu llam.casalmunicipal@llicamunt.cat


Servei de menjador


Preguntes freqüents

Quants monitors hi haurà al servei de piscina?

  • Cada casal (és a dir, cada escola) anirà a la piscina un dia per setmana, mínim, que pot variar en funció del número d’inscripcions finals.  Hi aniran tots els grups d’una mateixa escola, per tant, tots els monitors i monitores, també hi haurà el servei de socorrisme. Si un infant no vol anar a la piscina no podrà venir aquell dia al casal.

Es retornen els diners en cas de no poder venir a algun dels serveis?

  • L’import del diferents serveis es retornaran només en cas de que estiguin relacionats amb la Covid-19 o bé amb altres motius mèdics de força major que hauran de ser degudament justificats (accidents, intervencions, etc).  En cas contrari no es farà retorn dels imports.  El retorn de les quotes es farà sempre per les setmanes no gaudides i no es farà efectiu fins al tercer trimestre de l’any en curs.

El servei de menjador serà amb cuina pròpia o amb servei de càtering? Puc demanar servei de menjador esporàdic?

  • Com que aquest any no es sap encara quina demanda tindrà el servei de menjador ens és molt difícil saber com es farà a cada escola, doncs dependrà molt del número d’infants que el necessitin. Per tant, caldrà veure quina serà la demanda per acabar de quadrar com ha de poder donar-se el servei amb el màxim de qualitat i de seguretat que siguin necessaris.
  • Es podrà demanar servei de menjador esporàdic si s’avisa amb mínim un dia d’antelació i fent el pagament en metàl·lic a la mateixa escola.

Puc demanar serveis per setmanes no consecutives?

  • No s’accepten inscripcions en setmanes no consecutives exceptuant els casos molt específics i derivats d’una situació degudament justificada que passarà a estudiar-se.

Es poden ampliar setmanes al casal?  

  • No es podran ampliar setmanes un cop hagin començat els casals. Teniu temps fins el 15 de maig en cas d’haver-lo inscrit i voler ampliar més setmanes. Un cop passat el termini d’inscripció ja no hi ha opció de fer-ho.

 

 

 

 

Imatges

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 28-06-2022 13:23