4a convocatòria dels Pressupostos Participatius de Joventut

Última revisió 12-11-2019 09:25
11/11/2019

La regidoria d’Infància i Joventut posa en marxa, un any més, els Pressupostos Participatius, amb l’objectiu de continuar fomentant la democràcia participativa entre els joves del municipi.

L’Ajuntament torna a fer una crida als i les joves del municipi, els quals decidiran quines activitats i projectes autogestionats es desenvoluparan durant l’any 2020 per a joves a Lliçà d’Amunt.

Els grups de joves d’entre 14 i 30 anys que elaborin propostes podran presentar-les abans del 13 de desembre a l’Espai Jove El Galliner, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) o mitjançant el web  www.espaijovegalliner.cat.

Un cop presentades les propostes, el personal de la regidoria ajudarà als i les joves a definir en detall els projectes i activitats per fer-les públiques en suport de vídeo.

Posteriorment, les propostes entraran en un procés de votació popular per internet durant el mes de gener.

Les propostes més votades seran les que es duran a terme l’any 2020.

Al web de l’Espai Jove El Galliner es podran consultar totes les propostes de projectes i activitats presentades pels grups de joves.

Amb aquest projecte, la regidoria d’Infància i Joventut continua en la línia d’impulsar els diferents canals de participació directa i activa del jovent de Lliçà d’Amunt.

4a convocatòria dels Pressupostos Participatius de Joventut
4a convocatòria dels Pressupostos Participatius de Joventut

Et pot interessar