Transports de Lliçà d'Amunt TLA i la Biblioteca Ca l'Oliveres posen en marxa el concurs "Aquestes festes llegeix"

Última revisió 30-11-2020 14:55
30/11/2020

Amb motiu de les festes nadalenques, Transports de Lliçà d’Amunt TLA amb la col·laboració de la Biblioteca de Ca l’Oliveres posen en marxa un concurs amb l’objectiu  de fomentar l'hàbit lector.

Participar és molt senzill, només cal enviar un WhatsApp al número de telèfon de TLA (672 207 545) entre l’1 i el 10 de desembre, amb la frase Bon Nadal TLA, i s’entra al sorteig de 20 llibres.

El llibre escollit per regalar és "El noi del bus" d’Aina Li, una lectura relacionada amb el transport públic, ja que  la seva trama es desenvolupa, en gran part dins, d’un autobús urbà, com podria ser el nostre. Com a fet anecdòtic, l’autora va néixer el mateix any que el servei de TLA, el 1999.

Participaran en el sorteig  tots els missatges rebuts entre els dies 1 i 10 de desembre, a cada WhatsApp se li assignarà un número per ordre d’entrada, que es comunicarà en un missatge de resposta. Només s’acceptarà un  WhatsApp per número de telèfon.

El sorteig es farà el dia 11 de desembre, i el mateix dia es contactarà via WhatsApp  amb les persones guanyadores.

El lliurament dels llibres es farà a la Biblioteca Ca l’Oliveres, el dia 14 de desembre a les 18h. L’acte estarà amenitzat musicalment per la Júlia Pascual, alumna de l’Escola de Música la Vall del Tenes.

La imatge de promoció ha comptat amb la col·laboració d’un grup de joves del municipi, a qui l’Ajuntament agraeix  la seva participació.

Documents adjunts