Sant Ponç a la Biblioteca

Última revisió 02-05-2024 12:33
02/05/2024

El dia 11 de maig és Sant Ponç, patró dels apicultors i herbolaris, i, com és tradició, la Biblioteca Ca l’Oliveres oferirà un taller relacionat amb herbes remeieres.

El taller d’aquest any tindrà lloc el dijous 9 de maig a les 18h i serà sobre els Olis essencials per al benestar diari i per crear una farmaciola natural. Ens endinsarem en el fascinant món dels olis essencials i coneixerem els 8 olis essencials d’ús quotidià en l’àmbit de la salut, destacant els seus beneficis i recomanacions per aplicar-los.

També s’elaborarà un roll-on anti-estrès i es sortejarà un kit de formulació amb olis essencials i vegetals entre els participants.

Aquest taller, a càrrec de Natalia Daza de Terpenic, està adreçat a adults. Per participar-hi cal inscriure’s a la biblioteca, a partir del 2 de maig. Les places són limitades.

Per altra banda, del 2 al 10 de maig, podeu participar al sorteig d’un lot de llibres sobre herbes remeieres a través de l’Instagram de la biblioteca.

I, recordem que la biblioteca disposa d’un fons especial “De l’hort a la biblioteca” amb un munt de llibres sobre herbes remeieres, apicultura, hort i molts altres temes, que es poden agafar en préstec durant un mes amb el carnet de la biblioteca.

Imatge del taller de Sant Ponç: olis essensials
Imatge del taller de Sant Ponç: olis essensials