El Punt d'Assessorament a Dones manté l'atenció per telèfon i correu electrònic

Última revisió 30-04-2020 17:34
26/03/2020

L'Ajuntament de Lliçà d’Amunt mantindrà l'atenció telefònica i per correu electrònic del Punt d’Assessorament a les Dones en Igualtat d’Oportunitats (PADI).

La situació actual i excepcional que estem vivim, derivada de l'emergència sanitària pel Covid-19, agreuja la situació de vulnerabilitat i indefensió de les dones i els seus fills i filles que pateixen violència masclista. El confinament a casa suposa una convivència permanent i forçosa augmentat el seu aïllament i també el risc de patir agressions. Davant d'aquesta situació, l'Ajuntament de Lliçà d’Amunt mantindrà l'atenció telefònica i per correu electrònic del Punt d’Assessorament a les Dones en Igualtat d’Oportunitats (PADI).

Tot i no fer atenció presencial, per poder garantir la seguretat de les persones usuàries i les professionals, es continuarà fent un seguiment de tots els casos de forma telefònica, i s'atendran totes les trucades o correus electrònics que arribin al servei.

Des del servei també es farà seguiment telefònic d’altres casos en situació de vulnerabilitat o d’aquelles persones que per la situació actual necessitin suport o contenció emocional per fer front a les sensacions que es poden produir (soledat, tristesa, por, estrès, angoixa...). En aquest sentit, adjuntem unes Recomanacions per a la gestió psicològica durant quarantenes per malalties infecciones elaborat pel Col·legi oficial de Psicologia de Catalunya.

Canals de contacte:

 • Telèfons: 93 860 72 20 – 93 611 50 21 en horari de 8:30 a 14h o
 • Correu electrònic: serveis.socials@llicamunt.cat
 • En casos d’urgències cal trucar a la Policia local de Lliçà d’Amunt 93 860 70 80 o a Mossos D’Esquadra 112.
 • L'Institut Català de les Dones ha facilitat noves vies de contacte per garantir l'atenció a les dones en situació de violència masclista durant el confinament:
  • Telèfon: 900 900 120 (servei telefònic confidencial i gratuït que atén durant les 24 hores els 365 dies de l'any)
  • WhatsApp: 671 778 540 
  • C/e: 900900120@gencat.cat
 • A nivell nacional, també teniu a la vostra disposició el telèfon 016.

Des de l'Ajuntament es demana la col·laboració ciutadana per avisar, a través de les vies de contacte establertes, sobre qualsevol sopita o situació de violència de gènere.

Enllaços d'interès