L'Ajuntament recull portàtils i tauletes per cedir a alumnes sense accés a tecnologia

Última revisió 09-04-2020 17:23
09/04/2020

La mesura intenta evitar la bretxa digital i que tot l’alumnat pugui acabar el curs escolar de forma telemàtica.

Després de Setmana Santa, els escolars iniciaran el tercer trimestre del curs, un trimestre atípic, ja que tindrà lloc fora dels centres educatius, amb els alumnes a casa, confinats a causa de l’estat d’alarma per la crisi sanitària del Coronavirus. En aquesta situació, el professorat utilitzarà plataformes virtuals per seguir amb l’activitat docent. Per això, un dels aspectes que preocupa és la manca de mitjans informàtics d’algunes famílies que imposibiliti als seus fills i filles poder continuar el curs escolar.

En aquest sentit, la Regidoria d'Educació està organitzant una recollida municipal d’ordinadors portàtils i tauletes electròniques per habilitar-los per a ús educatiu i posar-los a disposició de famílies amb fills en edat escolar que no en disposin.

Les persones que vulguin cedir (després es retornaran) els seus dispositius per aquesta finalitat, han d’adreçar-se a la Regidoria d’Educació per correu electrònic (llam.educacio@llicamunt.cat) i facilitar nom i cognoms, telèfon i direcció postal. També es pot trucar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (93 841 52 25).

Els dispositius, per garantir-ne unes mínimes condicions, han de ser comprats a partir de 2015; la botiga 'QB Informàtica' del nostre poble en farà la posta a punt.

Aquesta mesura intenta evitar la bretxa digital i ajudar a acabar el curs escolar de forma telemática a tot l’alumnat, sense deixar enrere cap alumne.

 

Recollida de dispositius electrònics
Recollida de dispositius electrònics

Et pot interessar