Lliçà té talent: Semifinal

Diverses mostres d’arts escèniques ompliran l’escenari de l’Ateneu l’Aliança el dissabte 24 d’octubre en aquest espectacle únic. Volem descobrir el millor talent de la comarca!

Les actuacions tindran lloc el dissabte 24 d’octubre, a les 19h, a l’Ateneu l’Aliança. Els cinc millors participants de cada categoria, escollits pel jurat, passaran a la final, que se celebrarà el dissabte 14 de novembre. Acabades les actuacions, s’anunciaran els guanyadors. El primer premi de cada categoria obtindrà 150€ i un diploma acreditatiu. A més, els tres guanyadors optaran a guanyar el premi general al millor talent, consistent en 500€ i un trofeu acreditatiu.

Informació de l'activitat

  • Activitat adreçada a un públic familiar.
  • Cal reservar l’entrada prèviament per assistir a l’activitat.
  • Es portarà a terme de manera presencial a l’interior de l’Ateneu L’Aliança, respectant les normes de seguretat vigents.
  • Els 2€ de la reserva es retornaran, un cop comprovada l’assistència a l’acte, a través de la mateixa targeta amb la que s’hagi efectuat el pagament.
  • Caldrà presentar el comprovant de l’entrada (que s’enviarà per correu electrònic) abans d’accedir a la sala.
  • En tot moment, s’hauran de complir les normes de seguretat e higiene, com l’obligació de dur mascareta, desinfecció de mans a l’entrada i sortida del teatre, presa de temperatura, etc.
  • L’esdeveniment també es podrà seguir, en directe, pel canal de Youtube Municipal. En aquest cas no cal reservar l’entrada.

Inscripcions

L'aforament és limitat. Reserva la teva entrada a partir del 12 d'octubre!

INSCRIPCIÓ EN LÍNIA

24/10/2020
Hora inici 19:00
93 841 45 33/ 6
2 euros a retornar

Documents adjunts

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 09-10-2020 14:01