Comissions informatives

COMISSIÓ INFORMATIVA DE TEMES SECTORIALS

Integrada per un representant de cada grup polític municipal, amb competència a les matèries a què es refereixen les àrees de barris, participació ciutadana, esports, governació, cultura, joventut, educació, acció social, medi ambient, sanitat, i promoció econòmica.

PSC

ERC

En comú podem

Cs

Junts

Calendari

Se celebrarà sessió ordinària una vegada cada dos mesos, sempre i quan hi hagi temes a comentar o sigui preceptiu pel seu debaten el Ple, el penúltim dijous del mes, a excepció del mes de juliol que serà l’antepenúltim dijous.

COMISSIÓ INFORMATIVA D'URBANISME

Integrada per un representant de cada grup polític municipal, amb competència a les matèries a què es refereixen les àrees de planejament urbanístic i relatives a la concessió de llicències d’obres.

PSC

ERC

En comú podem

Cs

Junts

Calendari

Se celebrarà sessió ordinària una vegada cada dos mesos, sempre i quan hi hagi temes a comentar o sigui preceptiu pel seu debat en el Ple, el penúltim dijous de mes, a excepció del mes de juliol que serà l’antepenúltim dijous.

COMISSIÓ INFORMATIVA D'HISENDA

Integrada per un representant de cada grup polític municipal, amb competència a les matèries a què es refereixen les àrees d’establiment d’impostos i tributs, pressupostos i, en general, ingressos i despeses municipals.

PSC

ERC

Calendari

Se celebrarà sessió ordinària una vegada cada dos mesos, sempre i quan hi hagi temes a comentar o sigui preceptiu pel seu debat en el Ple, el penúltim dijous de mes, a excepció del mes de juliol que serà l’antepenúltim dijous

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16-02-2022 14:16