Biografia

Vaig néixer a Barcelona el 14 d'abril de 1964, i sóc el 6è de 7 germans. Em vaig llicenciar en Econòmiques per la Universitat de Barcelona en l'especialitat de Ciències Polítiques i Sociologia i tinc un Postgrau en Economia Regional i Urbana.

Des dels meus inicis professionals he estat vinculat al món local col·laborant i realitzant estudis socioeconòmics per a diverses administracions públiques.

L'any 1989 vaig començar treballar com a cap de l'Àrea de Foment Econòmic del Consell Comarcal del Vallès Oriental, i l'any 1992 vaig assumir la gerència d'aquest ens supramunicipal fins l'any 1995.

Al desembre de 1995 vaig iniciar la meva trajectòria laboral al municipi, com a Gerent de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt, càrrec que vaig ocupar fins el 2003. Posteriorment, vaig passar a treballar a l'àrea d'Economia i Hisenda de l'Ajuntament, fins a la meva elecció com Alcalde el juny de 2007.

Des del 2011, sóc conseller del Consell Comarcal del Vallès Oriental. De juliol de l'any 2010 a juliol del 2013 he estat President de la de la Mancomunitat de la Vall del Tenes i des d'agost del 2013 el vicepresident. A finals d'abril del 2014, vaig estar nomenat conseller delegat de l'Àrea de Personal i Hisenda del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Visc a Lliçà d'Amunt des de l'any 1997, estic casat amb l'Àngels Grau i tinc tres fills: l'Adriana, l'Ignasi i en Jan. Políticament, estic vinculat al PSC com a simpatitzant des de l'any 2002 i militant des de l'any 2005. Actualment, sóc el primer secretari de l'Agrupació de Lliçà d'Amunt i membre de l'executiva plenària de la Federació del Vallès Oriental.

Em considero un home molt familiar. Tinc molt bon record dels estius a la casa dels pares, amb tots els meus germans. Des que vaig formar la meva pròpia família, amb l'Àngels, sempre m'ha agradat molt passar el temps lliure que tinc amb ells, i ara sobretot, és una prioritat per a mi compartir moments entranyables amb els meus fills.

Sóc un amant de la naturalesa, gaudeixo molt passejant pels boscos i camins del nostre poble, i perdre'm pels corriols i caminets de Can Comes o Can Carreras. Tinc afició per la pràctica d'esports, com ara anar amb bicicleta. Des de fa molts anys, les vacances d'estiu les passem en família a Castellterçol i quan l'agenda m'ho permet a l'illa de Menorca, on els qui em coneixen saben que em relaxo caminant per les cales i altres racons menorquins.

 

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 21-03-2019 12:48