Busquem artistes locals

La regidoria de Cultura vol crear una base de dades d'artistes, artesans i professionals del municipi relacionats amb el món de les arts i la creació cultural  en qualsevol dels seus àmbits, amateurs o professionals.

L’objectiu és crear una xarxa local de l’àmbit artístic, en totes les seves vessants, per participar en les activitats culturals que s'organitzin al municipi (exposicions, fires, espectacles culturals, etc.), o bé per prestar serveis com a professionals del sector quan es requereixi.

Àmbits sol·licitats: disseny gràfic, il·lustració, actuació, música, ball, fotografia, maquillatge, moda i/o disseny de vestuari, decoració d'espais artístics, creació de continguts audiovisuals, restauració per a petits càterings, tallers (manualitats, contacontes, arts escèniques, etc.), imatge i so.

Si formes part d’algun d’aquests àmbits professionals i t’interessa estar en aquesta base de dades, pots inscriure’t a través del formulari d'inscripció.

Base de dades d'artistes, artesans i professionals locals

NOTA LEGAL: Us informem que les dades personals facilitades en aquest formulari seran tractades per l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt amb l'única finalitat d'atendre la vostra sol·licitud, amb el vostre consentiment i en compliment d'una missió efectuada en interès públic. Aquestes dades no se cediran a tercers, si no és per imperatiu legal, i es conservaran fins a la finalització de l'activitat. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació al tractament de les dades a la Seu electrònica i presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament. Podeu ampliar aquesta informació a a secció sobre Protecció de dades del web municipal.

Si voleu veure la informació sobre l'Avís Legal cliqueu aquí.

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 22-09-2023 12:52