Pla Local de Joventut

El Ple Municipal de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt va aprovar el passat dia 25 de maig el Pla Local de Joventut 2017–2021.

El Pla és el document guia que té la Regidoria de Joventut per detectar les necessitats del jovent del municipi i orientar les principals actuacions per respondre-les.

El Pla es va iniciar el mes de març de l’any passat amb la realització d’una diagnosi de la realitat juvenil, per detectar les necessitats d'aquest col·lectiu. Aquesta fase és molt important i, a través d’enquestes, dades estadístiques, entrevistes i tallers participatius, s’obtenen les dades necessàries per treballar en el disseny de les actuacions que es realitzaran, en els properes anys, per tal de respondre a aquestes necessitats.

Els àmbits prioritaris d’aquest pla, segons les dades recollides, són: la participació juvenil, l’educació i l’ocupació, la cohesió social i la mobilitat i l’àmbit de la salut. A partir d’aquests grans àmbits es desgranen les diferents actuacions.

Aquest pla ha estat realitzat gràcies als i les joves del municipi, a l’equip de Joventut, als tècnics, tècniques i altres professionals i als responsables polítics. Han col·laborat el Consell Comarcal del Vallès Oriental, la Diputació de Barcelona i la DGJ de la Generalitat de Catalunya. 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 10-07-2018 09:38