Spotify local

 

L’Ajuntament ha creat una llista de reproducció a la plataforma Spotify amb cançons de músics locals o vinculats al municipi, per tal de contribuir a la seva promoció, sobretot pensant en joves que intenten fer-se un lloc en el món de la música.

És una llista incipient, amb 25 cançons de 15 artistes diferents, que l’administració local vol anar ampliant. Per això, si algun artista local o que té algun vincle amb Lliçà d’Amunt vol formar part d’aquesta llista de reproducció, només ha d’omplir el formulari en línia i proposar-nos dues cançons per incloure-hi.

Actualment, hi ha 1 hora i 30 minuts de música de solistes o grups on participa algun lliçanenc/a, però poden ser molts més. Ajuda’ns a fer créixer la llista i comparteix-la!

 

 

Formulari llista Spotify

Us informem que les dades personals facilitades en aquest formulari seran tractades per l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt amb l'única finalitat d'atendre la vostra sol·licitud, amb el vostre consentiment i en compliment d'una missió efectuada en interès públic. Aquestes dades no se cediran a tercers, si no és per imperatiu legal, i es conservaran fins a la finalització del curs escolar. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació al tractament de les dades a la Seu electrònica i presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament. Podeu ampliar aquesta informació a a secció sobre Protecció de dades del web municipal.

Si voleu veure la informació sobre l'Avís Legal cliqueu aquí.

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 29-02-2024 14:49