Canal de WhatsApp

El passat setembre de 2023, l'Ajuntament es va estrenar als "Canals" de WhatsApp, un servei integrat a la plataforma per difondre de forma ràpida, senzilla i privada continguts d’alt valor per a la ciutadania. També per facilitar que aquesta informació es pugui compartir ràpidament i arribar a molta més gent.

Els Canals són públics, és a dir, qualsevol persona pot descobrir, seguir i veure el nostre Canal.

En relació als continguts, s’hi emetrà setmanalment informació rellevant sobre nous serveis, tràmits, ajuts, notícies i avisos de protecció civil. Els continguts poden comprendre qualsevol dels àmbits de competència municipal: educació, cultura, medi ambient, salut pública, seguretat i emergències, serveis  socials, etc.

Com puc accedir al Canal?

- Per disposar de la funcionalitat dels “Canals” cal tenir actualitzada la versió de WhatsApp, es troben en una pestanya específica, separada dels xats normals.

- Pots utilitzar el buscador per trobar el nostre Canal o bé clicar en aquest enllaç.

- Un cop us uniu al canal podreu activar les notificacions, que per defecte estan silenciades. Per fer-ho, heu de clicar a la campaneta que hi ha al marge superior dret.

- Si les publicacions us semblen interessants les podreu compartir entre els vostres contactes de la mateixa manera que amb la resta de publicacions de WhatsApp.

Us hi esperem!

 

 

Imatges

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 29-02-2024 14:29